محل تبلیغات شما


این اطلاعات از منابع و خبرگزاریهای ایرانی و خارجی  معتبر در حال تکمیل و بروزرسانی میباشد

شیوع ویروس کرونای جدید (یا نویافته) (موسوم به COVID-19) باعث اضطراب افراد زیادی در سرتاسر جهان شده است؛ خانواده‌های کالیفرنیایی نیز از این امر مستثنا نیستند، چراکه این ویروس شروع به گسترش در تمام جهان کرده است. 

ما از متخصصان خود درخواست کرده‌ایم حقایقی را در اختیار ما قرار دهند تا بتوانیم به واسطه آنها به سؤالات عمده‌ای که والدین از ما می‌پرسند پاسخ دهیم. در ادامه، اطلاعاتی درمورد این ویروس جدید، کارهایی که باید برای پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر آن انجام داد و نحوه حفاظت از خود دربرابر خطر آلوده شدن ارائه شده است.

ویروس‌های کرونا چه هستند؟ ویروس‌های کرونا گروه بزرگی از ویروس‌ها هستند که می‌توانند حیوانات و انسان‌ها را آلوده کنند و باعث بروز ناراحتی‌های تنفسی شوند؛ این ناراحتی‌ها ممکن است به اندازه سرماخوردگی خفیف یا به اندازه ذات الریه شدید باشند. در موارد نادر، ویروس‌های کرونای حیوانی، انسان‌ها را آلوده می‌کنند و سپس بین آنها شیوع می‌یابند. ممکن است ویروس SARS (نشانگان تنفسی حاد) در سال 2002 الی 2003 را به خاطر بیاورید؛ این ویروس نمونه‌ای از ویروس کرونا بود که از حیوانات به انسان‌ منتقل شد. یکی دیگر از موارد مهم و جدیدتر نژاد ویروس‌ کرونا MERS (نشانگان تنفسی خاورمیانه) نام دارد که در سال 2012 در خاورمیانه کشف شد و به گفته دانشمندان این ویروس ابتدا از شتر به انسان سرایت کرده است.

در نتیجه آزمایش، ویروس کرونا» قید شده است. جای نگرانی دارد؟ اکثر موارد تشخیص ویروس کرونا مانند این است که به شما بگویند آنفلوانزا یا سرماخوردگی عادی دارید. به خاطر داشته باشید که اصطلاح ویروس کرونا» یک خانواده ویروس‌ را به‌طور کلی پوشش می‌دهد. مثبت بودن نتیجه آزمایش ویروس کرونا علامت هشدار نیست. ممکن است کمی گیج‌کننده باشد، پس لطفاً در صورت استفاده از این کلمه، با پزشک یا تیم مراقبتی خود صحبت کنید.

ویروس کرونا چگونه گسترش می‌یابد و مردم چگونه می‌توانند دربرابر آن از خود محافظت کنند؟ این ویروس معمولاً ازطریق سرفه و عطسه، تماس شخصی با فرد آلوده یا لمس سطوح آلوده و پس از آن لمس دهان، بینی و چشم‌ها در بین افراد گسترش می‌یابد. برای حفاظت دربرابر این آلودگی، مراکز کنترل بیماری و پیشگیری از آن» (CDC) این راهکارهای بهداشتی اولیه را توصیه می‌کند: شستن مکرر دست‌ها، مصرف مایعات، سرفه کردن داخل باز یا دستمال کاغذی و در خانه ماندن در صورت احساس بیماری.

علائم ویروس کرونای جدید چه هستند؟ ویروس کرونا ممکن است باعث بروز گستره‌ای از علائم شود، ازجمله تب، سرفه، تنگی نفس، گلو درد و آبریزش بینی. اکثر آلودگی‌های ناشی از ویروس کرونا صرفاً به سرماخوردگی عادی منتهی می‌شود؛ نژادهای شدیدتر ممکن است به ذات‌الریه شدید و درنتیجه بستری شدن منجر شود. CDC یادآور می‌شود که علائم ویروس کرونای جدید شامل تب و علائم بیماری دستگاه تنفسی تحتانی (مثل سرفه، مشکل در تنفس) است». عوامل خطرساز شامل سفر به مناطق خاص آلوده یا تماس با کسی است که مشکوک به ابتلا به این ویروس است.

آیا ویروس‌های کرونا قابل درمان هستند؟ هیچ واکسنی وجود ندارد، و از آنجا که ویروس هستند آنتی‌بیوتیک‌ها هم روی آنها اثر ندارد. ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی، بدون اینکه درمان خاصی موجود باشد، عموماً اقدام به معالجه علائم و ایجاد احساس راحتی بیشتر در بیمار می‌کنند.

آیا می‌توان برای جلوگیری از رسیدن این بیماری به لس آنجلس اقدامی کرد؟ فرودگاه بین‌المللی لس آنجلس (LAX) در حال غربالگری برای این ویروس است، اما این ویروس یک دوره نهفتگی 14 روزه دارد که باعث می‌شود غربالگران فرودگاه برخی از بیماران احتمالی را شناسایی نکنند.

آیا CHLA بیماران جدید را غربالگری می‌کند؟ کارکنان کادر پزشکی ما، در همه تعاملاتشان با بیماران، از کلیه دستورالعمل‌های جدید مراکز کنترل بیماری و پیشگیری از آن» پیروی می‌کنند تا مانع از شیوع این ویروس جدید شوند. همه بیمارانی که به بخش اورژانس یا از سایر بیمارستان‌ها می‌آیند، از نظر سفر اخیرشان به خارج از کشور غربالگری می‌شوند و از پرسش‌های مربوط به غربالگری در قسمت پذیرش و درمانگاه‌های ما نیز استفاده می‌شود.

هیچ مورد فوتی گزارش شده است؟ بر موارد مرگ ناشی از ویروس کرونا در سراسر جهان نظارت می‌شود. به گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) موارد فوت در بیماران بیشتر مربوط به افراد سالمند بوده است، و 40 درصد آنها مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مهمی بوده‌اند. این نتایج با موارد قبلی شیوع سایر ویروس‌های کرونا مطابقت دارد. 

در صورت داشتن چه علائمی باید به پزشک مراجعه کرد؟ اگر ظرف دو هفته گذشته به خارج از کشور سفر کرده‌اید و تب، سرفه یا مشکلی در تنفس دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید. اگر اخیراً به خارج از کشور سفر کرده‌اید، قبل از هر کاری با پزشک یا بخش اورژانس تماس بگیرید و علائم را برای آنها توضیح دهید و بگویید که اخیراً مقصد سفر شما کجا بوده است. همچنین، آن دستورالعمل‌ها را برای فرزندانتان نیز به کار بگیرید. اگر کودک شما هرگونه علائم ویروس کرونا از خود نشان داد، لطفاً پیش از مراجعه به بخش اورژانس با این بخش تماس بگیرید.

از کجا می‌توان به‌روزترین اطلاعات را کسب کرد؟ احتمالاً با کشف اطلاعات و حقایق بیشتر درباره ویروس جدید، تغییر این وضعیت ادامه دارد. برای اطلاع از جدیدترین اطلاعات، به وبسایت CDC به نشانی زیر مراجعه کنید:
www.cdc.gov





مشاور وزیر بهداشت در توییتی از مردم خواست اگر از شماره ۴۰۳۰ با آن‌ها تماس گرفته شد حتماً پاسخگو باشند



علیرضا وهاب‌زاده در توئیتی نوشت: اگر از شماره ۴۰۳۰ با شما تماس گرفته شد این یک تماس رایگان و از طرف وزارت بهداشت برای اطمینان از سلامتی شما و بررسی علائم کرونا ویروس است.»

وی افزود: حتماً پاسخگوی تماس آن‌ها باشید و به سؤالات با دقت و کامل پاسخ دهید تا مجبور به پیگیری مجدد نشوند.»





گفتنی است شماره ۴۰۳۰ از هفته دوم شروع موج اول ابتلا به ویروس کرونا در کشور، برای پاسخگویی به سؤالات در مورد این بیماری و توسط وزارت بهداشت و با همکاری دیگر نهاد‌ها و سازمان‌ها از جمله دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شده است تا در کنار شماره ۱۹۰ اطلاعات پزشکی و روانشناسی مرتبط با بیماری کرونا را در اختیار مردم قرار دهد




اطلاعات تکمیلی در رابطه با سامانه روانشناختی 4030



دکتر احمد حاجبی اظهار کرد: همه‌‌گیری بیماری‌‌های نوپدید از جمله معضلات جدید حوزه بهداشت عمومی در قرن حاضر است. اغلب کشورها، به دلیل تغییر الگوی بروز و شیوع بیماری‌‌های واگیر، تجربه اندکی برای مدیریت بحران در چنین شرایطی دارند.

وی افزود: به دنبال سرعت بالای انتشار یک بیماری عفونی کمتر شناخته شده و ابتلای جمعیت قابل توجهی از یک کشور در یک بازه زمانی کوتاه و قرار گرفتن در یک وضعیت همه‌‌گیری جهانی، معمولاً آسیب‌‌های مستقیم بیماری بیشتر به چشم می‌‌آیند.

حاجبی ادامه داد: بخش قابل ملاحظه‌‌ای از این پیامدها شامل عوارض روانشناختی شایعی هستند که شباهت‌‌های زیادی به پیامدهای پس از وقوع حوادث طبیعی دارند. باید در نظر داشت که در چنین شرایطی، افرادی که از قبل دچار انواع اختلالات اضطرابی بوده و یا تحت درمان هستند، ممکن است در شرایط فعلی نیز دچار تشدید علائم بیماری خود شوند و یا حتی به دلیل شرایط به وجود آمده و اقدامات توصیه شده، در تهیه و مصرف داروهای خود دچار مشکل شوند.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این در حالی است که بروز طیفی از علائم اضطرابی مانند اختلالات وسواسی جبری با مضمون بیماری نوپدید، اضطراب فراگیر، اضطراب خود بیمارانگاری و همچنین اضطراب‌‌های پس از حادثه به دنبال شنیدن اخبار بد نیز بروز می‌‌کند.

وی افزود: در همین راستا و با در نظر گرفتن ضرورت پاسخگویی به نیاز عموم جامعه در زمینه اطلاع‌‌رسانی در حوزه‌‌های مختلف این بیماری، سامانه 4030 نیز در تاریخ 7 اسفند 1398 به درخواست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه‌‌اندازی شد.
حاجبی بیان کرد: در این شرایط خاص، دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به افزودن خدمات روانشناختی به سامانه فوق کرده است.

وی تصریح کرد: این سامانه از دو طریق آماده پاسخگویی به نیازهای مخاطبین است. یک شیوه استفاده از پیام‌‌های صوتی است که تماس‌‌گیرنده بعد از برقراری تماس با سامانه 4030 می تواند با استفاده از کلید 3 به لیستی از پیام‌‌های صوتی دست یابد که براساس نیاز خود می‌‌تواند یکی از آنها را انتخاب کند؛ این لیست با گذشت زمان و تغییرات احتمالی در نیاز روانشناختی مخاطبین در طی مراحل مختلف بحران ناشی از ویروس کرونا، تغییر خواهد کرد و پویایی لازم را با توجه به تنوع نیاز تماس گیرندگان خواهد داشت.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت افزود: شیوه دیگر خدمت رسانی به مخاطبین از طریق سامانه این است که تماس گیرنده بعد از برقراری تماس با سامانه 4030 می‌‌تواند با استفاده از کلید 8 به همکاران روانشناسی که به جهت ارائه راهنمایی و مشاوره روانشناختی در پشت خط هستند، متصل و ضمن بیان سوالات یا مشکلات احتمالی خود از خدمات همکاران روانشناس بهره‌‌مند شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 300 نفر از روانشناسان وزارت بهداشت شاغل در نظام مراقبت‌‌های بهداشتی اولیه برای ارائه خدمات تلفنی در این سامانه به کار گرفته شده‌‌اند. این همکاران برای ارائه این نوع از خدمت آموزش دیده‌‌اند و آمادگی لازم را برای ارائه راهنمایی و مشاوره‌‌های کوتاه تلفنی در حوزه سلامت روان دارند.

به گفته حاجبی، هموطنان می‌‌توانند بعد از برقراری تماس با سامانه، از کلیدهای 1 یا 2 برای دریافت پیام‌‌های آموزشی صوتی در خصوص پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، تشخیص و درمان آن استفاده کنند و در صورت نیاز به دریافت پاسخ به سوالات خود پیرامون پیشگیری و درمان این ویروس، از کلید 9 استفاده کنند و دقت داشته باشند که کلید 8 را صرفاً برای دریافت راهنمایی و مشاوره‌‌های روانشناختی مورد استفاده قرار دهند





برای کسب اطلاعات بیشتر  به ادامه مطلب مراجعه فرمایید







تورم در بهار امسال ۳۷.۶ درصد

اعلام زمان بازنشستگی پراید

آماده‌سازی بلادهوند برای ثبت رکورد سرعت در آفریقای جنوبی انجام می‌شود

ویروس ,کرونا ,بیماری ,علائم ,بهداشت ,جدید ,این ویروس ,ویروس کرونا ,وزارت بهداشت ,ممکن است ,است که ,اعتیاد وزارت بهداشت ,سلامت روانی، اجتماعی ,دفتر سلامت روانی، ,علائم ویروس کرونای

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

rorzopana سایت گردشگری آستارا و تالشان lokawapart جدیدترین اس ام اس ها Jeremy's notes vahasigmo مشاوره تحصیلی(تیزهوشان،نمونه) جامعه شناسی فرهنگی امید aredpopdi